Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/45/d569782878/htdocs/hollmark_live/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/45/d569782878/htdocs/hollmark_live/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/45/d569782878/htdocs/hollmark_live/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
The Tan Hut, Brentwood | Hollmark Ltd

The Tan Hut, Brentwood

Project Introduction

The opening of a new tanning shop in Brentwood town centre. A full design and refurbishment of the premises.

Description of works

Our client required for us to strip out the existing shop & refit with new ceilings, walls, flooring and a full electrical rewire to create a welcoming & functional reception and waiting area for clientele. The shop plan incorporated 4 private sun-bed studios along with customer and staff toilets and a staff kitchen and back office.

Due to the nature of the business, the ventilation system had to be site specific designed to ensure it could handle the extreme heat conditions within the individual studios. As the shop was located in a busy high street, with neighbouring shops and residential flats above, we had to ensure our working practices took into consideration strict health & safety protocol as well as public access & noise levels.

Our Project Manager, Chris was on site for the full duration of the refit to manage the team of operatives and liaise with suppliers for placing and taking delivery of orders. Chris was also always on hand to communicate progress back to the client and ensured the smooth running of the project. This resulted in us working to schedule and completing within the timescale specified.

Some of our clients include